fbpx

Implantologia

La implantologia

La implantologia és el tractament odontològic necessari en el cas de pèrdua d’una o de diverses peces dentals. Per tal de no afectar la correcta funció de la boca i la seva estètica, és important substituir la peça perduda mitjançant aquest tipus de tractament.

És habitual treballar amb diferents tipus de solucions, en funció de cada cas. A vegades només és necessari reposar una peça única, altres vegades diverses peces o, fins i tot, pot ser necessari reposar tota la boca. Per a cada cas oferim diferents tipus de solució, com pot ser l’implant dental unitari, el pont sobre implants o la pròtesi fixa sobre implants.

A la clínica Urgell Entū comptem tant amb odontòlegs com amb metges amb formació específica en especialitats quirúrgiques de la cavitat oral. A més a més, treballem amb materials i marques de primera qualitat per garantir que el resultat final del tractament i la seva durabilitat siguin òptims.

La funció de l’implant dental és fer d’arrel de la “nova dent”. Té una forma cilíndrica amb acabat de caragol i és de titani, material biocompatible amb el cos humà. D’aquesta manera, l’implant queda fixat a l’os maxil·lar o mandibular sense provocar rebuig i serveix de base per a la posterior col·locació de la pròtesi dental o corona, que col·loquialment anomenaríem les “dents artificials”.

La col·locació de l’implant dental es realitza mitjançant una petita cirurgia. Un cop finalitzada la col·locació de l’implant, cal establir un pla de revisions periòdiques per tal de fer el seguiment de la seva correcta adaptació.

En funció de cada pacient, cal fer un tractament personalitzat, ja que s’ha de tenir en compte la seva història clínica, l’exploració física i les proves radiològiques pertinents, amb l’objectiu d’aconseguir la satisfacció tant des del punt de vista funcional com estètic del pacient.

Col·locació d'implants dentals

Oferim diverses sol·lucions

Metges especialistes en la cavitat oral

Implants de titani