fbpx

Estètica Dental

L'estètica dental

A dia d’avui, a través d’una bona estètica dental denotem salut i benestar social. La disciplina de l’odontologia que s’encarrega d’aquesta finalitat és l’estètica dental, i ho fa tractant alteracions, dismòrfies i patologies de la morfologia bucodental. És una de les disciplines odontològiques amb la demanda més creixent en els últims anys.

Actualment, els tractaments més habituals es desenvolupen mitjançant tècniques ortodòntiquesemblanquiment de dents i facetes dentals. L’evolució d’aquest tipus de tractaments ha avançat gradualment en els últims anys, de manera que a dia d’avui tenim les eines necessàries per satisfer les necessitats relacionades amb l’estètica dental amb total garantia d’èxit.

Alguns dels problemes que podem corregir amb l’estètica dental són les dents groguenques o fosques, els trencaments de peces dentals, el redreçat o reparació de dents amb formes irregulars, la substitució de dents caigudes mitjançant implants dentals, etc. Els tractaments relacionats amb l’estètica dental són senzills i indolors.

 

Corregim dents groguenques

Trencaments de peces dentals

Reparació dents amb formes irreuglars

Implants dentals